BejelentésPásztói Kutyaiskola
Ahol a gazda megtanul kutyául, a kutya megtanul gazdául.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

ÜDV MINDENKINEK!!

A 2016. JANUÁR 31,-I ÉS A FEBRUÁR 02.-I FOGLALKOZÁSOK A PÁLYA TALAJÁNAK ÁLLAPOTA MIATT ELMARADNAK.

 

KÖVETKEZŐ KUTYASULI IDŐPONTJA: 2016. FEBRUÁR 07. 09.30 ÓRA

 

 

 

A KUTYAISKOLAI FOGLALKOZÁSOK KEDDENKÉNT 18,00 ÓRÁTÓL KEZDŐDNEK.

VASÁRNAP  09,30 ÓRA A KEZDÉSI IDŐPONT.

 

 

Helyszín: Pásztó Kishegy.

( Színpad melletti területen)

 

Foglalkozásokat tartják:

Fekete Csaba , Bernát Zsolt

 

 

 

SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK MINDEN KUTYATARTÓT !

 

 

A Kutyákkal történő foglalkozások során tapasztaltuk, hogy lakókörnyezetünkben ( Pásztó városban ) egyre több helyen tartanak kutyákat. A kutyatartóknak azonban NEM VOLT lehetőségük arra, hogy a kutyáikat szervezett keretek között képezzék, megtanítsák legalább az alapvető engedelmességi gyakorlatokra, közösen - aktívan sportoljanak.

 

A kutyatartók nagy része nem rendelkezik azokkal az alapvető ismeretekkel sem amelyek szükségesek a kulturált, európai és a hazai normáknak megfelelő ebtartáshoz.

 

Sokan un. munkavonalú és vadász fajtákat tartanak ( pl. német juhászkutya, dobermann, rottveiler , vizsla stb) amelyek ösztönkészletük alapján igénylik a rendszeres mozgatást, képzést. Nem megfelelő tartás és helytelen képzés esetén ezek a kutyák agresszívé, vagy csak engedetlenné válnak, amely akár a gazdákra vagy környezetükre is veszélyes lehet.

 

Kutyaiskolánk keretein belül ezek az anomáliák megszüntethetővé válnak a gondos kutyatartók számára és lehetőség nyílik a gazdák és kutyáik rendszeres testmozgására, sport és szabadidős tevékenységek közös végzésére.


 

A kutyasuli keretein belül lehetőség nyílik a  következőkre:


 

 • Engedelmességi feladatok elsajátítása.
 • Kutyatartók képzésére. (kutyatartás szabályai, kiképzési alapelvek megismerése, kiképzési módszerek elsajátítása, kutyatartás egészségügyi szabályai, pl oltási és féregtelenítési programok, stb.)
 • Kutyatartás jogszabályi környezetének megismerésére. ( pl. kedvtelésből tartott állatokra vonatkozó jogszabályok)
 • Kutyák szocializációjára, ami azt jelenti, hogy a számára idegen környezetet megismerje, az emberek és a fajtatársak, illetve más fajok iránti közömbösséget megtanulja.
 • Foglalkozásainkon a gazdit tanítjuk meg arra, hogyan nevelheti kutyáját feltétel nélküli engedelmességre és egyben jó családkutyává.
 • Az engedelmességi gyakorlatokat követően lehetőség nyílik csatlakozni a haladókhoz, ahol már egyedi igény szerint képezzük a kutyákat.
 • Igény szerint lehetőség nyílik a kutyatartók számára, hogy kutyáikkal különböző szintű versenyeken induljanak. ( pl. engedelmességi – BH – versenyek, nemzetközi és hazai munkakutya – IPO – versenyek , nyomkövető _- FH – versenyek , stb. )
 • Lehetőséget biztosítunk mind a kutyatartók, mind a kutyák számára a rendszeres és közös testmozgásra , amely a gazdák és a kutyák egészségének megőrzését nagyban elősegíti.
 • Különböző fajtájú kutyák tenyésztésbevételéhez szükséges feltételek megszerzésére. ( tenyésszemlék, körungok, munkavizsgák stb. )
 • Igény esetén, városi rendezvényeken kutyabemutatók tartása.
 • Különböző témájú szemináriumok tartására, ahol elismert szakemberektől szerezhetnek hasznos ismeretek a kutyatartók. Ezek lehetnek akár állat egészségügyi , kiképzési vagy egyéb a kutyatartást, képzést érintő szemináriumok.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!